top of page

Ontmoet gynaecoloog Mine Duran

Studies en opleidingen van uw gynaecoloog in Zaventem

Gynaecoloog Mine Duran is een vrouwelijke gynaecoloog in Zaventem en omgeving. Ze studeerde algemene geneeskunde aan de Vrije Universiteit Brussel en behaalde er met succes haar diploma in 2012. Nadien besloot ze om zich aan dezelfde universiteit te specialiseren in de gynaecologie, waar ze in 2017 afstudeerde. Na haar studies volgde ze verschillende opleidingen bij gerespecteerde ziekenhuizen en opleidingscentra. Zo heeft ze opleidingen gevolgd in Ziekenhuis Oost-Limburg in Genk, het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) in Tilburg (Nederland), het Universitair Ziekenhuis Brussel in Jette, het ZNA Middelheim en AZ Sint-Jan in Brugge.

Gynaecoloog Mine Duran

Professionele carrière

Tijdens haar studies en opleidingen deed gynaecoloog Mine Duran ervaring op in de verschillende facetten van de gynaecologie. Zo leerde ze alles over de praktische kant van fertiliteit en verloskunde, zodat ze uw zwangerschap en bevalling van begin tot eind kan begeleiden. Ze is ook een expert in het behandelen van menopauzale klachten en goedaardige gynaecologische aandoeningen. Bovendien is ze bekwaam in gynaecologische chirurgie en kan ze zowel grote als kleine ingrepen uitvoeren.

Ze is afkomstig van Diest, maar verhuisde naar Zaventem en opende er in 2018 haar eigen praktijk. Daarnaast is ze zelf mama van drie kindjes en kent ze als praktijkexpert alles over zwangerschapskwaaltjes. Ten slotte is ze als vrouwelijke gynaecoloog in Brussel werkzaam bij het CHU Brugmann (Victor Horta).

Contacteer gynaecoloog Mine Duran in Zaventem voor meer info of maak vandaag nog een online afspraak.

bottom of page