top of page

Diensten en consultaties bij gynaecoloog Mine Duran in Zaventem

Op consultatie bij gynaecoloog Mine Duran

Dokter Mine Duran heeft ervaring met uiteenlopende gynaecologische en verloskundige problematiek, tijdens uw consultatie.
Bij gynaecoloog Mine Duran bent u in goede handen.

Gynaecoloog Mine Duran

Benigne gynaecologie

Als er tijdens een consultatie een benigne of goedaardige gynaecologische aandoening wordt vastgesteld, helpt gynaecoloog Mine Duran u meteen verder. Goedaardige aandoeningen zijn vaak doeltreffend te behandelen met medicatie of met behulp van een kleine ingreep. Deze aandoeningen zijn heel divers. Het varieert van een ontsteking van de slijmvliezen tot interne aandoeningen zoals poliepen in de baarmoeder of cystes op de eierstokken.

Menopauze en de behandeling van overgangsklachten

Gynaecoloog Mine Duran behandelt uw menopauzale klachten zodat de overgangsperiode zo comfortabel mogelijk verloopt. Na een gynaecologisch onderzoek krijgt u eventueel medicatie voorgeschreven die helpt bij opvliegers, vaginale droogte en andere veelvoorkomende klachten. U krijgt een gepersonaliseerde behandeling voor uw overgangsklachten, die vaak bestaat uit een variant van HST (hormonale substitutiebehandeling), plantaardige middelen en zo nodig fysieke oefeningen.

Mine Duran
Mine Duran

Vruchtbaarheidsproblemen

Als u te maken heeft met fertiliteits- of vruchtbaarheidsproblemen, bent u bij gynaecoloog Mine Duran in goede handen. Omdat er verschillende soorten vruchtbaarheidsproblemen bestaan, stelt ze eerst vast waar de oorzaak ligt. Daarna raadt ze u en uw partner een behandeling op maat aan, zodat uw vruchtbaarheidsproblemen worden opgelost. In sommige gevallen lukt dat al met een eenvoudige tablettenkuur, maar andere oorzaken van onvruchtbaarheid hebben een meer intensieve behandeling nodig. Ze legt u steeds nauwgezet uit wat de vervolgstappen zijn om u maximaal te ondersteunen bij uw kinderwens.

Zwangerschap en verloskunde

Wanneer u zwanger bent, begeleidt gynaecoloog Mine Duran u tijdens uw gehele zwangerschap, van de positieve zwangerschapstest tot aan uw bevalling. Ze stelt onder andere uw zwangerschapsdossier samen, voert echografieën uit en verleent prenatale zorg. Tijdens uw bevalling, zowel bij een natuurlijke bevalling als bij een keizersnede, staat ze aan uw zijde om alles goed te laten verlopen.

Operaties door gynaecoloog Mine Duran

Gynaecoloog Mine Duran is gespecialiseerd in laparoscopisch geassisteerde operaties en hysteroscopie. Hierbij wordt er een camera via de schede ingebracht om kleine ingrepen uit te voeren, terwijl het vocht in de baarmoederholte voortdurend wordt vernieuwd. Het gaat om specifieke ingrepen die onder andere worden toegepast bij poliepen en fibromen (vleesbomen).

Consultaties bij gynaecoloog Mine Duran:
praktische informatie

Gynaecoloog Mine Duran houdt consultaties in haar praktijk in Zaventem. Hieronder leest u wanneer gynaecoloog Mine Duran aanwezig is voor consultaties. Betalen doet u contant of via mobiel betalen/de Payconiq-applicatie. Er is geen betaalterminal voorzien. Voor dringende problemen neemt u steeds contact op met het ziekenhuis.

Mine Duran

Consultaties in de praktijk in Zaventem

Maandag tot vrijdag

Woensdagnamiddag om de 2 weken gesloten

Gesloten wanneer bevalling of chirurgische ingrepen

Bevallingen en operaties te CHU Brugmann 

Operaties vinden plaats:

Op wisselende dagen

Maak vandaag nog online een afspraak bij gynaecoloog Mine Duran.

Mine Duran
bottom of page